Eengezinswoningen

Wilg, Linde en Els

Ruime keuze uit eengezinswoningen

De 22 eengezinswoningen heten type Wilg en Linde, vernoemd naar de streekeigen bomen die je straks tegenkomt in Nieuw Boekhorst. Al deze woningen zijn energiezuinig, geheel voorzien van vloerverwarming die ook enkele graden kan koelen en zijn natuurlijk gasloos. Klaar voor de toekomst dus. Auto’s zie je niet vanuit je huis omdat er geparkeerd wordt achter de achtertuinen. Het dak van de berging in je achtertuin is bedekt met  groene sedumplanten. Zo kijk je vanuit huis altijd uit op groen, dat is nog eens ontspannen.  

De woningtypes

Type Wilg

Vanaf € 545.000,- tot € 635.000,- v.o.n.

Woningtype Wilg vind je op 3 verschillende plekken in het plangebied. Zowel aan de buurtvaart met de achtertuin op het zuidoosten als aan de dorpsweide met een achtertuin op het zuidwesten. Bouwnummer 11 biedt je meer leefruimte door de dwarskap en heeft een aantrekkelijke erker in de zijgevel met uitzicht op de buurtvaart.

Meer informatie →

Type Linde

Vanaf € 570.000,- tot € 660.000,- v.o.n.

De grootste eengezinswoning is type Linde. Ook hier is er keuze uit 2 verschillende plekken. Nabij het boekenburgerbos en aan de dorpsweide waar kinderen veilig voor de deur kunnen spelen. Of wonen aan de buurtvaart met uitzicht op de bootjes die langsvaren. Bij beiden heb je een heerlijk zonnige achtertuin.

Meer informatie →

Type Els

Vanaf € 555.000,- tot € 645.000,- v.o.n.

De 4 woningen van type Els liggen aan de voet van de brug waar de fietsers en voetgangers gaan. De hoekwoning met bouwnummer 10 heeft daarnaast een fraaie zijerker voor nog meer licht en zicht over het groen en het water en heeft een dwarskap, die je meer leefruimte biedt.

Meer informatie →

Terug naar alle woningtypes

Woningtypes →

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Ik heb interesse in: *

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.