Twee-onder-een-kapwoningen

Eik, Esdoorn en Acacia

Wonen direct naast het bos 

Op een prachtige plek in Nieuw Boekhorst komen de 8 twee-onder-een-kapwoningen. Direct naast het Boekenburgerbos én ze hebben allemaal een zonnige achtertuin. De 3 verschillende woningtypes heten Esdoorn, Eik en Acacia, vernoemd naar de streekeigen bomen die je straks tegenkomt in Nieuw Boekhorst. Type Esdoorn kun je herkennen aan de langskap, type Eik heeft een puntgevel aan de voorzijde en type Acacia een dwarskap over de hele lengte van de woning. Elke woning is energiezuinig, geheel voorzien van vloerverwarming die ook enkele graden kan koelen en is natuurlijk gasloos. Klaar voor de toekomst! Welke woning het beste bij je past is aan jou.

De woningtypes

eik en esdoorn

Type Esdoorn

Vanaf € 785.000,- tot € 870.000,- v.o.n.

Type Esdoorn met de bouwnummers 25, 26, 28 en 29 liggen aan een dorpse straat, waar geen geparkeerde auto’s staan en de straat een vriendelijk en groen karakter heeft. Deze woningen hebben aan de achtertuin een vlonder aan het water. Dit water wordt verbonden met de Leidsevaart, waardoor je zo vanuit je thuis naar bijvoorbeeld Leiden kunt varen. Type Esdoorn met bouwnummer 23 ligt aan de Dorpsweide. Een groene zone zonder auto’s waar gewandeld, gefietst en gespeeld wordt. 

Meer informatie →

eik en esdoorn

Type Eik

€ 920.000,- v.o.n.

Type Eik met de bouwnummers 27 en 30 liggen aan een dorpse straat, waar geen geparkeerde auto’s staan en de straat een vriendelijk en groen karakter heeft. Deze woningen hebben aan de achtertuin een vlonder aan het water. Dit water wordt verbonden met de Leidsevaart, waardoor je zo vanuit je thuis naar bijvoorbeeld Leiden kunt varen. Type Eik heeft een puntgevel aan de voorzijde.

Meer informatie →

Acacia en esdoorn

Type Acacia

€ 995.000,- v.o.n.

Type Acacia (bouwnummer 24) ligt aan de Dorpsweide. Een groene zone zonder auto’s waar gewandeld, gefietst en gespeeld wordt. Daarnaast ligt de tuin van type Acacia ook aan het water en heeft een eigen vlonder. Zo kun je na een heerlijke vaartocht je sloep direct naast je huis aanleggen. 

Meer informatie →

Terug naar alle woningtypes

Woningtypes →