Houtbouw Eengezinswoningen

Meidoorn en Hazelaar

Kies de houtbouwwoning die bij je past!

De houtbouwwoningen die in Nieuw Boekhorst fase 1 komen zijn woningtype Meidoorn en Hazelaar. De woningen zijn vernoemd naar de streekeigen beplanting die je straks in Nieuw Boekhorst tegenkomt. Welke woning je ook kiest, je wordt omringd door de dorpse en vriendelijke omgeving die aanvoelt als een warme jas.

 

De kracht van hout

De houtbouwwoningen van Nieuw Boekhorst zijn zeer duurzaam. Wanneer je kiest voor een houtbouwwoning in Nieuw Boekhorst, kies je voor een gezonde en duurzame manier van wonen. De woningen zijn 100% CO2 neutraal geproduceerd in Nederland en zijn gemaakt van natuurlijke, biobased materialen zoals hout.

Voordelen van houtbouw

  • Duurzaam en beter voor het milieu
  • CO² neutraal
  • Betere akoestiek
  • Een stabiel en gezond binnenklimaat
  • Goede isolatie
  • Minder bouwvocht

Meer over houtbouw →

De woningtypes

Type Meidoorn 

€ 434.500,- v.o.n.

De 13 eengezinswoningen van type Meidoorn komen aan de rand van Nieuw Boekhorst aan de Leidsevaart. Vanuit de leefkeuken kijk je naar de bootjes die langsvaren. Vanuit je woonkamer heb je zicht op je achtertuin. Het is een compacte woning en door de slimme indeling heb je de mogelijkheid voor vier ruime woningbrede slaapkamers.

Ontdek type Meidoorn →

Type Hazelaar

Vanaf € 495.000,- tot € 565.000,- v.o.n.

Er komen 11 eengezinswoningen van type Hazelaar. Deze woningen liggen aan een typerend en vriendelijk dorpsstraatje, tegenover de twee-onder-een-kapwoningen nabij het Boekenburgerbos. Er zijn geen parkeerplaatsen aan deze straat en er komt een fijne groenstrook voor de deur. De auto kun je achter de tuin parkeren, zodat je vanuit je woning altijd uitkijkt op een fijne groene plek. 

Ontdek type Hazelaar →

Dit woningtype volgt in de tweede verkoopfase.

Type Liguster

De 4 woningen van type Liguster kijken uit op de buurtvaart. Vanuit je woning loop je zo de voortuin in om onder de pergola bij te praten met je buren, in het zonnetje te zitten of genieten van het prachtige uitzicht op het groen en water.

Dit woningtype volgt in de tweede verkoopfase.

Type Lijsterbes

De 6 woningen van type Lijsterbes kijken uit op de buurtvaart. Vanuit je woning loop je zo de voortuin in om onder de pergola bij te praten met je buren, in het zonnetje te zitten of genieten van het prachtige uitzicht op het groen en water.

Terug naar alle woningtypes

Woningtypes →